Krijg ik geld terug als ik mijn parkeersessie eerder beëindig?

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 03:56 PM

Als je je parkeersessie eerder stopt dan de ingestelde parkeerduur dan storten we het te veel gereserveerde bedrag terug in je Wallet.

Let op: dit kunnen we alleen doen als je de app gebruikt met een account. Als je niet bent ingelogd met een account dan kunnen we helaas het te veel betaalde bedrag niet terugstorten.