Kan ik ook zonder eindtijd parkeren?

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 03:59 PM

Ja dat kan. In het scherm waar je de eindtijd kiest zit de knop “Zonder eindtijd”. Deze functie werkt alleen als je voldoende tegoed hebt, want bij Open-Eind-parkeren wordt 24 uur vooruit gereserveerd, dus je tegoed moet voldoende zijn voor 24 uur parkeren of een dagkaart. Je ziet in het scherm boven de knop ‘Betalen’ dan ‘Met parkeren zonder eindtijd parkeer je voor de maximale parkeerduur tot maximaal 24 uur. Wanneer je handmatig stopt met parkeren wordt het bedrag aangepast naar de geparkeerde tijd.” staan zodat je kunt controleren wat een hele dag of vergeten af te melden gaat kosten.