Hoe activeer ik een dienst?

Gewijzigd op Ma, 21 Aug, 2023 om 11:38 AM

Stap 1: Aanmelden

Als je nog geen account hebt bij AanUit dan kan je deze eerst gratis aanmaken via https://aanuit.net/nl/#register. Als je een account hebt gemaakt of al een bestaand account hebt dan kan je gebruik maken van alle AanUit punten in Nederland. Log hiervoor eerst in op de app of op de website.


Stap 2: stroomlevering, waterpunt of sta-/liggeld aanzetten

Selecteer in de app of op de website de locatie waar je je bevindt. Je kunt dit doen door in de lijst of op de kaart te zoeken naar de juiste naam. Activeer eerst je sta- of liggeld, anders kan je helaas geen gebruik maken van de elektriciteit of het water (tenzij een specifieke locatie heeft ingesteld dat je ook elektriciteit of water kunt afnemen zonder een verblijf te hebben gestart). 


Stap 3: Stroomlevering, waterpunt, of sta-/liggeld uitzetten

Je kan sta-/liggeld, stroom en water uitzetten op dezelfde manier waarop je de betreffende dienst hebt geactiveerd (zie stap 2). Let op: met het verwijderen van de stroomkabel uit de stekkerdoos is de levering niet beƫindigd, je dient de levering via app of de website uit te zetten! Ook de waterlevering dien je zelf te beƫindigen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren