Kan ik zien of ik in de buurt goedkoper of gratis kan parkeren?

Gewijzigd op Tue, 04 Apr 2023 om 03:54 PM

Ja dat kan. De app opent automatisch in de parkeerfunctie in de zone waar je je op dat moment bevindt. Beweeg de kaart tot jouw kenteken een blauwe grens overgaat. Bij het overgaan kun je de tarieven van andere zones zien. Op die manier kan je zien waar het parkeren goedkoper of zelfs gratis is.